Gestió integral dels viatges corporatius

Centre de viatges líder al sector corporatiu

A BTC us donem la millor oferta de serveis per als vostres viatges professionals, optimitzant el procés de transaccions complexes i simples. Som reconeguts com un dels millors Centre de viatges líder al sector.

Tenim un gran poder de negociació amb els principals proveïdors, tant en companyies aèries, cotxes de lloguer, cadenes hoteleres i centrals de reserves.

 

Acord amb proveïdors

BTC som una entitat líder al sector de la gestió de viatges d'empresa.
En pertànyer a Avasa grup de gestió a nivell nacional, ens permet tenir gran poder de negociació, a més de comptar amb acords preferencials, amb les principals companyies aèries, cadenes hoteleres i companyies de lloguer de cotxes, entre d'altres.

Eina de reserves

Comptem amb la nostra pròpia eina de reserves, això ens dóna accés a una cerca millorada d'ofertes i una gran quantitat de tarifes negociades, públiques i low cost, beneficiant així tots els nostres clients amb la millor oferta disponible.

Servei 24 hores

Els nostres serveis es caracteritzen per la varietat i perquè s'adapten en tot moment a les necessitats específiques de cada empresa, oferint així un servei personalitzat.

* Oferim servei d'assistència les 24 hores/365 dies de l'any propi (no extern).

Sostenibilitat

Apostem per un món sostenible, després d'un llarg treball, hem aconseguit la certificació Biosphere aquest 2023 i hi contribuïm a través del servei de digitalització i automatització de la gestió de viatges i de les despeses d'empresa.

El nostre equip

A BTC, trobareu l'eficiència, seguretat i tracte humà, del nostre equip amb més de 20 anys d'experiència al sector. Oferim un únic gestor per portar el vostre compte, cosa que ens permet conèixer molt bé les necessitats del client i poder adaptar-nos per donar un servei de qualitat estalviant temps i diners en la gestió dels seus viatges d'empresa.

Pagament i conciliació

Ajudem el vostre departament d'administració a facilitar-vos el treball de conciliació de les targetes de pagament de viatges, amb una única targeta conciliada, a més d'una sola factura mensual amb tota la despesa del mes.

Tecnologia

Per millorar l'eficiència en els nostres serveis, hem adaptat les nostres eines a la tecnologia actual, facilitant així la gestió diària dels viatges.

SBT-Eina d'autoreserva

Podreu estalviar temps i diners a través de l'eina d'automatització del processament de reserves, amb la integració de la vostra política de viatges.

Àrea privada de clients

A l'àrea per a clients podreu accedir als vostres informes, dades de facturació i també, tindreu accés a les dades de consum diari de viatges. A més, podreu consultar i exportar les vostres factures on-line.