Experts en viatges de plaer

Gestió de vacances

Voleu planejar un viatge de vacances, però no sabeu per on començar? Voleu viatjar tenint la seguretat que tot estigui organitzat, i a més amb total llibertat per poder gaudir al vostre ritme? A BTC podem assessorar-lo, ja que comptem amb personal especialitzat en gestió de vacances.

Destaquem al sector per la nostra gran capacitat per assessorar els clients, pels bons preus, la nostra serietat i sobretot per l'excel·lent reputació i credibilitat que ens proporciona l'àmplia cartera d'usuaris amb què comptem, que segueixen apostant any rere any per la qualitat del servei que oferim.

Us organitzem les vostres vacances al millor preu del mercat. Posem a la vostra disposició una gran varietat d'hotels, vols, cotxes i reserva de bitllets de tren a tot el món i amb les millors tarifes. Expliqui'ns com és el viatge dels seus somnis i els nostres assessors s'encarregaràn de la resta.

* Consulteu amb el nostre Departament Vacacional per mitjà del nostre e-mail de peticions de vacances.

Formulari de Petició


Informació Protecció de Dades de BtC

Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de linteressat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a btc@btc.es.
Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

LA MILLOR Gestió de vacances

Com podem ajudar-lo? Ha buscat en altres agències de viatges una cosa cridanera per a les seves vacances, però no saben què oferir-li?

En un mercat saturat per les agències de viatges i centenars de destinacions, BTC respon a les necessitats del client, que és cada cop més exigent i que busca experiències diferents, sorprenents, exclusives i flexibles.

La indecisió és una cosa molt comuna quan s'estan planejant unes vacances, però a BTC sabrem assessorar-vos indicant-vos quines són les opcions més viables depenent del vostre pressupost i expectatives, ja que comptem amb una dilatada experiència en el sector.

Organització i coordinació en tots els processos

No dubteu a venir a conèixer-nos, us donarem informació concisa i precisa sobre itineraris, condicions del viatge, horaris, requisits migratoris, etc., tot el que comporta que vostè pugui tenir unes vacances inoblidables i sense cap contratemps.

Som àmpliament recomanats pel nostre ordre, estabilitat i organització a la feina, amb nosaltres vostè no es portarà sorpreses desagradables. Confieu en nosaltres perquè l'experiència no s'improvisa.